Blog:Event, PresentationZakendoen in de creatieve sector van Turkije

Dinsdag 18 september 2012 geven wij een ‘introductie presentatie’ over zakendoen in Turkije, toegespitst op de creatieve sector; waaronder architectuur.

We vertellen over onze rol als intermediair, marktkansen, plan van aanpak, manier van werken, mentaliteit, vaardigheden, mogelijkheden en valkuilen.

De dynamiek van de Turkse markt en de ontwikkeling van de stad Istanbul bieden grote kansen voor Nederlandse designers, modeontwerpers en architecten. Net als in andere landen, vraagt internationaal zakendoen in Turkije om een aanpak die toegespitst is op de lokale vraag, met aandacht voor culturele en zakelijke gewoontes. Welke kennis en vaardigheden heeft u nodig om de Turkse markt succesvol te betreden?

‘Professionaliseren in Internationaal Zakendoen Turkije’ is een afwisselend programma met facts & figures over cultuur en zakendoen en informatie over marktkansen op het gebied van mode, architectuur en design. Creatieve ondernemers die al ervaring hebben opgedaan in Turkije zullen deze met u delen.

Tijdens de aansluitende netwerkborrel kunt u ervaringen uitwisselen en contacten leggen met andere creatieve ondernemers met ambities op de Turkse markt.

Met o.a. Nurten Meriçer (Dutch Design Desk Istanbul), Gerbrand Bas (Designlink), Angie Abbink (Abbink X De Haas Architectures) en Ergün Erkoçu & Cihan Bugdaci (CONCEPT0031). Moderator: Esther Janssen(Culture-Inc.)

Het programma vindt plaats in aanloop naar de Creative Industries missie naar Istanbul (14 – 18 oktober 2012) op initiatief van DutchDFA met als overkoepelend thema: Connecting Creativity: Design for Urban Transformation.

Programmapartners: Dutch Design Desk IstanbulKamer van Koophandel AmsterdamSyntensBNOBNAen MODINT.

http://www.dezwijger.nl/55852/nl/professionaliseren-in-internationaal-zakendoen